Välkommen!

 

Du har kommit till enklare.nu, ett litet men väl fungerande itföretag.
Vill du att livet med datorer skall vara lite enklare så har du kommit rätt. Jag tar hand om dina datorproblem, antingen det rör sig om en enda dator som slutat fungera. Eller om det är hela ditt nätverk som inte fungerar som du vill.

Ville du veta mer om Roger som person går du till http://rogercarlsson.se

 

 

images/Roger-20.jpg Roger M Carlsson

Levande web

Ok, du har en websida men vad skall du fylla den med? Hyr in våra proffesionella skribenter och fotografer för att få dina nyheter att speglas på bästa sätt. Enklast är att prenumerera på tjänsten. Flera olika nivåer finns att välja på. En gång per vecka, två gånger per månad, en gång per månad, en gång per kvartal. Vi kontaktar dig , bokar tid för intervju och foto, skriver och publicerar. Levande web är som att ha en egen webredaktion

Web

Tillhör du dem som tröttnat på att administrera supersega webplatser, inget ont om wordpress, det kanske är bland det bästa som hänt världen när det gäller att skapa redigerbara webplatser men hur segt får det vara? Systemet är gigantiskt och främst anpassat för att blogga, med kommentarer och allt vad det innebär i fråga om administration.

Om du vill ha ett responsivt system, vad finns det att välja på? Wordpress, Joomla, Droopal m.fl. Men ingen av dessa känns direkt pigga tyvärr.

I början på 2000 hade jag avslutat utvecklingen av ett eget CRM-system som jag kallade för Enklare. Det var tekniskt fulländat om man ser till den tidens weblösningar men hopplöst föråldrat med dagens mått mätt. Många timmar har gått åt men nu är det uppdaterat och ombyggt till modern teknik med css 3 och html 5 genom ungefär 60.000 rader nyskriven kod. Sidan drivs med ASP via IIS server och man kan välja om man vill ha ACCESS eller MYSQL server som databas (mysql är självklart betydligt snabbare).

Be om en demo. Du kommer inte ångra dig. Lättare än såhär blir det inte.

WebHotell

Jag driver ett litet och anpassningsbart webhotell, här är det öppet 24/7 och hos mig blir du aldrig en liten eller bortglömd kund. Snabb responstid och hög säkerhet men även flexibilitet och personligt bemötande. 

Support på plats:


Skulle du behöva någon som tar hand om dina datorer på firman? Men det är lite dyrt att ha en anställd som ska sitta och kosta pengar varenda månad? Här kan du prenumerera på en tekniker som kommer på avtalad tid, varje dag, vecka eller månad och dessutom med möjlighet till nödtelefon (Vardagar kan vi vara på plats inom 4 timmar från ditt samtal). Förutom att jag har en grundmurad it-kompetens har jag ett mycket brett kontaktnät med it-specialister som kan hyras in. 

Låt mig komma och göra en översyn och komma med ett förslag - att få kontroll och ordning på datorerna kan vara billigare än du tror.